Sunday, June 24, 2012 di 12:19 PM Diposkan oleh Andhikey 0 Comments


Hello readers.. In this holidays i suggest you to watch 'Code Geass' to spend your holidays! Why? because this anime is so cool!

Code Geass is tells about The Empire of Britannia has invaded Japan using giant robot weapons called Knightmare Frames. Japan is now referred to as Area 11, and its people the 11's. A Britannian who was living in Japan at the time, Lelouch, vowed to his Japanese friend Suzaku that he'd destroy Britannia. Years later, Lelouch is in high school, but regularly skips out of school to go play chess and gamble on himself. One day, he stumbles on terrorists 11's who've stolen a military secret and is caught by a member of the Britannian task force sent after them, who is Suzaku. As the rest of the squad arrives, Suzaku is shot for disobeying orders, while the military secret, a young girl, gives Lelouch the power of Geass, which makes anyone obey any order. While Suzaku is secretly made the pilot of Britannia's brand new prototype Knightmare, Lancelot, Lelouch becomes the masked Zero to lead the rebellion to destroy Britannia once and for all.

And you know, i think if you are robots lovers it's have to watch cause robots in this anime is good enough to seeing. Now Code Geass was released season 2! Recent;y in this year Code Geass will release season 3! So we can suspend this holidays with watch this anime!

HAPPY HOLIDAYS GUYS :)

5 Juni.. banyak orang yang nge-doain gue. Entah itu asal doa atau sungguh-sungguh.. yang terpenting adalah niatnya.. walaupun itu hanya melalui pesan, facebook, twitter atau bahkan ngucapin langsung ke gue itu tidak akan gue lupakan! So guys.. wanna see apa aja sih yang teman-teman gue doakan untuk gue?














Maaf ya kalau ada yg ngucapin tapi ga ada di post ini. Terlalu banyak nih *asek

Saturday, June 2, 2012 di 9:55 PM Diposkan oleh Andhikey 0 Comments







cre8tivetech.com/wicon.ph/wp-content/uploads/2015/05/read-more.png

Friday, June 1, 2012 di 1:18 PM Diposkan oleh Andhikey 0 Comments


Di hari pertama bulan juni ini nih.. temen gue Indah Widyaningrum atau akrab di panggil ‘crot’ bagi sebagian orang ini sekarang ulang tahun! Haha walaupun gue tau ulang tahun hari ini malah bikin dia semakin nyesek! Kenapa coba? Yap! Indah kan udah gede dan ingin beranjak menuju baju putih abu-abu tapi perjalanan untuk menuju itu bukan hal yang mudah bagi anak yang suka galau ini.. Apalagi ditambah besok adalah pembagian ‘nem’! Wah yakin tuh anak pasti lagi galau dan bukan senang! *kayaknya* So.. gue sebagai teman akan ngash beberapa pic yang mungkin Indah dan teman-teman semua sudah lama tidak melihat bahkan ada yang belum lihat! Mau lihat gambar-gambar Indah yang Konyol? Ini neh!

Seremnya


Galau ndah?


Imutnyaaa ^^




Ketekna Ndah weyy